+359 882 41 61 00 / +359 877 66 20 26 office@geeksbg.com

Вашият външен IT отдел

Цялостни IT решения

Изграждане

Корпоративна среда

Контрол на достъп

Корпоративни ресурси

Hardware и Software

Сървъри, PCs, Мрежови, Антивирус и др.

Анализиране и одит

Оптимизиране на съществуваща база

За нас

Компанията е създадена с цел да осигури на своите клиенти всички видове високо квалифицирани услуги в областта на информационните технологии. Обхваща много дейности – от създаване на информационни мрежи до всички видове услуги по техническа поддръжка. Ние предлагаме цялата гама решения, от които има нужда съвременната фирма, която иска да извлече полза от възможностите, предлагани от новите технологии.

Услугите ни

Стремим се да изпълняваме ролята на ваш личен IT отдел, следейки ежедневно вашите процеси и дейности, с цел денонощно откриване на възможности за подобрение на работата Ви спрямо вашите изисквания и вътрешни процеси. Улеснявайки Ви, ние Ви помагаме да бъдете фокусирани над най-важното – „Вашият бизнес". Ежедневното консултиране спрямо всички ваши нужди е с цел устойчив растеж и борба с конкуренцията. Имплементиране на нови технологии и похвати в процесите на вашата дейност.

Добра комуникация

Стараем се да работим за вас. Да знаем за всяко ваше затруднение, за да можем да анализираме и оптимизираме задачите ви.

Партноьрско отношение

Ние не чакаме нещо да се развали,а работим ежедневно за вас и вашия бизнес. Всяка система е авторско бижу в рамките на избран от вас бюджет.

Ефективна и бърза реакция

Екипът ни от млади и талантливи инженери покрива голяма гама технологии, осигурявайки всичко необходимо за работата на вашия бизнес.

Гъвкави цени

Извършваме безплатен одит на съществуващи системи. Изготвяме индивидуални оферти по мярка на вашите нужди на разумна цена.

Services

Цялостно IT решение за вас

Стремим се да предоставяме на нашите клиенти най-добра и комплексна услуга по подръжката на вашата корпоративна среда. Позволете на технологиите да работят за вас, а не против вас.

Read More

Дискретност

Нашия високо квалифициран екип Ви гарантира пълна конфидинциалност на поверените системи и обезопасяването на фирмени тайни и информации.

Read More

Решения и възможности

Дългогодишния опит на нашия екип работи най-вече за вас. Имаме опит в решаването на корпоративни проблеми и затруднения. Свържете се с нас и ни попитайте.

Read More

БЕЗПЛАТЕН ТЕХНИЧЕСКИ ОДИТ

На вашето внимание, екипа на "Гийкс България " ви предлага пълен технически одит!

Свържете се с нас